370Z Coupe

370Z Coupe

INBJUDANDE KUPÉ MITSUBISHIS INGENJÖRER HAR LAGT NER MYCKET ARBETE PÅ ATT UTFORMA ASX TILL EXAKT RÄTT STORLEK FÖR AKTIV KÖRGLÄDJE. DU KOMMER ATT BLI FÖRVÅNAD ÖVER HUR RYMLIG OCH BEKVÄM DEN ÄR FÖR SÅVÄL FÖRARE SOM PASSAGERARE

Ring oss och boka en provkörning
Legendes hjärta

Legendes hjärta

370Z drivs av den 4:e generationens VQ V6-motor. Med 3.7 liter och 328 hk för ren muskelkraft, finslipade med Variable Valve Event and Lift (VVEL) – ett smart system som justerar ventilens öppning och styrning för snabbare respons och bredare vridmomentkurva, samtidigt som förbrukning och utsläpp optimeras. Låter detta imponerande? Upplev kicken från stillastående till det röda vid 7.500 rpm – på raksträckan eller genom kurvorna – det är ren magi.

Kontakta bilfirman
Unik nismo-ratt

Unik nismo-ratt

Greppa NISMOs sportkänsla med båda händerna – en ratt i läder och alcantara och den säregna röda NISMO-loggan i mitten.

Kontakta bilfirman
Skiktade funktioner

Skiktade funktioner

Kupén i Nissan 370Z har en inbyggd design i tre skikt, där varje lager har en egen funktion. ”Informationsskiktet” ger en tydlig överblick över alla instrument, där de viktigaste reglagen rörs upp och ner med den justerbara ratten. ”Driftsskiktet” inkluderar den tredelade läderklädda ratten, växlingspaddlarna och koppling. ”Fasthållningsskiktet” inkluderar sportstolar, knäskydd och dörrklädselstöd, som hjälper till att lokalisera föraren så att han/hon till fullo kan njuta av prestandan i 370Z.

Kontakta bilfirman