Mazda6 Sedan

Mazda6 Sedan är fantastisk att köra och otroligt mogen och snygg att se på, så du kommer verkligen att sticka ut på vägarna. Luta dig tillbaka i de bekväma, ventilerade framstolarna och koppla av i den förarcentrerade kupén som lyfts till en högre nivå med läder, träpaneler och Ultra Suede®.

Ring oss och boka en provkörning
Gör varje resa speciell

Gör varje resa speciell

Mazda6 Sedan har en dynamisk design som förstärks av dess låga profil och riktigt andas elegans. Det har sällan varit så avkopplande eller njutbart att köra tack vare de senaste i-ACTIVSENSE-säkerhetssystem som varnar eller assisterar i svåra situationer. Den senaste Skyactiv-teknologin ger enastående prestanda och bränsleeffektivitet utan att kompromissa med körglädjen och förstärker bandet mellan föraren och bilen.

Kontakta bilfirman
Prestanda och effektivitet

Prestanda och effektivitet

Vi har proiriterat utvecklingen av köregenskaper och prestanda hos Mazda6 Sedan för att göra förgylla färden för både dig och dina passagerare. Våra senaste SKYACTIV-motorer har en teknik som ger gott om kraft utan fördröjning så snart du trampar på gaspedalen och dessutom en låg bränsleförbrukning vid verklig körning.

Kontakta bilfirman
Designen KODO – Soul of Motion

Designen KODO – Soul of Motion

Den nya silhuetten med uttrycksfulla linjer, ett nytt bakparti och en låg profil gör Mazda6 Sedan exceptionell. Vår unika design KODO – Soul of Motion ger intrycket av kraftfull, dynamisk rörelse.

Kontakta bilfirman