Nissan 370Z Roadster

Nissan 370Z Roadster

Nissan 370Z ROADSTER är den legendariska ”Z-bilens” fantastiska tvilling. Precis som sin syster har den en V6 sugmotor på 328 hk med tekniska fördelar – plus en lättmanövrerad Soft Top för en skön tur med vinden i håret.

Ring oss och boka en provkörning
Exteriör design

Exteriör design

De skulpterade linjerna fortsätter runt hela kupén och det dubbelisolerade fällbara taket fulländar intrycket. Med Nissan 370Z ROADSTER har du alla fördelarna med en cabriolet med tygtak, men slipper nackdelarna.

Kontakta bilfirman
Interiördesign

Interiördesign

Nissan 370Z ROADSTER ger dig möjlighet att köra nedfällt längre – oavsett om det är senare på året eller bara senare på dagen. Om det är kallt sätter du bara på stolsvärmen – som även kan kylas under varmare dagar. Men det är inte allt, det dubbelisolerade taket innebär att detta är en cabriolet som du kan använda året om, oavsett väder.

Kontakta bilfirman
Legendens hjärta

Legendens hjärta

370Z drivs av den 4:e generationens VQ V6-motor. Med 3.7 liter och 328 hk för ren muskelkraft, finslipade med Variable Valve Event and Lift (VVEL) – ett smart system som justerar ventilens öppning och styrning för snabbare respons och bredare vridmomentkurva, samtidigt som förbrukning och utsläpp optimeras. Låter detta imponerande? Upplev kicken från stillastående till det röda vid 7.500 rpm – på raksträckan eller genom kurvorna – det är ren magi.

Kontakta bilfirman