En bilhandel där du som kund är i fokus

Bilhandlare i Stockholm, Knivsta & Uppsala

Vi på Knivsta Motor AB är en märkesoberoende bilhandlare och en auktoriserad återförsäljare av Knaus samt de italienska husbilsmärkena Ci och Roller Team. Ett utav våra mål är att erbjuda bilar och husbilar av bästa möjliga kvalité. Därför lägger vi som bilhandlare stora krav på de bilar vi köper in. Vi har kompetent och väldigt kvalificerad personal som står till ert förfogande när det är dags för dig som konsument att köpa en bil.

Bilfirman finns belägna i både Knivsta och Stockholm. I Knivsta hittar du vår bilhandel samt husbilsverkstad. Kom gärna förbi och ta en titt på utbudet av begagnade samt nya bilar. Vi har även en tjänst där du kan hyra husbil av oss, kontakta oss gärna för mer information.

Du kan alltid besöka vår bilhandel och bilverkstad på Kungsängen i Stockholm. Bilverkstaden är specialiserad på Nissan, Mazda, FIAT, Saab, Opel och Subaru - men vi tar självfallet även hand om dig oavsett märke.

Vi erbjuder även däckhotell där du kan förvara dina däck på ett säkert ställe, skapat för att förvara och bevara de på bästa möjliga sätt.

Knivsta Motors bilhandel och bilverkstad vill underlätta för sina kunder till en enklare vardag och skapa arbetsglädje för medarbetarna.