Husbilsverkstad

En husbilsverkstad i Stockholm, Knivsta och Uppsala

Precis som alla fordon behöver även din husbil en verkstad. Ibland behöver du gå igenom husbilen och se till att det inte är någon del som behöver bytas ut - andra gånger behöver du kontrollera att oljan når fram till motorn. Oavsett vad det handlar om kan du alltid svänga förbi oss på vår husbilsverkstad i Knivsta.

Vi har en kompetent personal som gärna hjälper dig med allt från reparationer till frågor gällande service och besiktning. Har du frågor eller funderingar kontakta oss och vi hjälper dig mer än gärna! 

Fritidsverkstaden är stolta att vara auktiserade av de väletablerade husbils och husvagnsmärkena Knaus, Weinsberg, CI, Roller Team, Tabbert och T@B. Vi servar även andra märken och tar emot försäkringsjobb.

Vi erbjuder

Motorservice, kamremsbyten, AC-Service, läckagesökning, reparation och fyllning, gasolkontroller, fukttester, reparation av fuktskador, reparation av krockskador, LED-Konvertering, felsökning och service på värmare och varmvattenberedare, felsökning och service av kylskåp, snickeri, bodelsservice, spisar, ugnar, montering av AC, backkameror, farthållare, solceller, markiser, cykelhållare och stödben men även andra områden tar vi oss an. 

Innan du lämnar in husbilen

För att underlätta arbetet är det bra om tänker på följande innan du lämnar fordonet till oss för reparation:

  • Din försäkring. 
  • Husbilen behöver vara påställd/inregistrerad för ev provkörning.
  • Tömmer vattensystem och toaletten.
  • Ser till att alla kranar är öppna.
  • Plockar ur packning och annat som är stort och är i vägen för vårt arbete.

In- och utlämning sker under våra öppettider. Vi hör alltid av oss när husbilen är redo för utlämning.