Däckförvaring på Däckhotell

Däckhotell i Kungsängen, Bro, Knivsta, Uppsala.

Däckförvaring på Däckhotell

Tungt och bökigt med däck som tar plats där något annat mer vettigt kunnat stå? Är du osäker på om temperaturen där däcken förvaras är bra eller skadligt för dem? Oroa dig inte!

Däckhotell - ett perfekt alternativ för dig som inte har plats hemma

Däckhotell i Stockholm Kungsängen och Knivsta

Tungt och bökigt med däck som tar plats där något annat mer vettigt kunnat stå? Är du osäker på om temperaturen där däcken förvaras är bra eller skadligt för dem? Oroa dig inte! Vi på Knivsta Motor löser dina problem. Vårt däckhotell erbjuder hjälp med professionell förvaring av däck i en bra miljö. Vi tar dem tunga lyften och vår erfarna personal ser till att din bil är rätt utrustad oavsett årstid. När den nya säsongen är här och det är dags att byta däck hjälper vi dig med det medan du sitter och njuter av en god kopp kaffe.

Kontroll av dina däck

Däckens lufttryck och mönsterdjup kontrolleras av våra erfarna tekniker. Om vi noterar att däcken är slitna och behöver bytas ut kommer vi att kontakta dig. Självklart hjälper vi dig med att hitta nya däck som passar till din bil.

Däckbyte

När det väl är tid för att byta till vinter- eller sommardäck kan du enkelt boka tid för däckbyte hos oss på Knivsta Motor AB. Spara tid, arbete och utrymme. Kom förbi med dina däck till Knivsta Motor!

Förvaring

Med vårt däckhotell sparar du både tid, plats och arbete och kan dessutom vara säker på att vi tar hand om dina däck på allra bästa sätt.

Lämna ett meddelande

Behöver du ett säkert ställe där du förvarar dina däck? Vi hjälper dig med det. Våra däckhotell erbjuder en professionell förvaring av däck i en bra miljö där vi kontrollerar dina däck och ser till att de alltid är i skick. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss. Ni kan även nå oss via telefon på 018-418 87 80.

Vänligen fyll i ditt namn