Reservdelar för ditt fordon

Vi har reservdelar för husbilar och personbilar

Vi på RA Motor (f.d Knivsta Motor) är medvetna att fordon ibland behöver nya reservdelar. Genom att kontinuerligt kontrollera ditt fordon kan du i god tid upptäcka om det har uppstått något problem. Våra kompetenta och erfarna medarbetare finns där för dig vare sig du söker hjälp med reservdelar inom avgas, bromssystem eller kanske stötdämpare.

Kvalité är något vi prioriterar och vi kan försäkrar dig om att de reservdelar du köper hos oss är av bästa kvalitet. Vi säljer reservdelar till Nissan, Mazda, Fiat, Knaus Ci, Roller team och Weinsberg. Skulle det vara så att de reservdelar du söker inte finns på lager kan vi självklart, snabbt och tidseffektivt lägga en beställning hos leverantör. Se till att ha ditt registreringsnummer till hands vid beställning av reservdelar.

Våra bilverkstäder

Vi bedriver en bilverkstad i Stockholm, Kungsängen och i Knivsta. Vi har kunskapen, erfarenheten och vi uppfyller också alla krav som ställs på miljö och kvalitet. Knivsta Motor utför service och reparationer på alla märken och är specialiserade på Nissan, Mazda, FIAT, Saab och Subaru. Våra medarbetare har bred erfarenhet av alla typer av reparationer och svarar gärna på dina frågor gällande service, besiktning och reservdelar men också om du funderar på hur länge en reparation förväntas ta.

Vår husbilsverkstad i Knivsta

RA Motor (f.d Knivsta Motor) har en husbilsverkstad i Knivsta. Där arbetar en kompetent och erfaren personal som gärna hjälper dig med allt från reparationer till frågor gällande service och besiktning av husbilar. Har du frågor eller funderingar behöver du inte fundera själv, kontakta oss och vi hjälper dig mer än gärna!

Varför du ska välja våra verkstäder

Vi har en erfaren och väldigt kvalificerad personal som hjälper dig med dina funderingar och som på bästa sätt löser dina problem. Vår personal har en bred kunskap vilket är en viktig del av arbetet då det kan handla om allt från motorn till stenskott på ditt fordons fönster. Hos oss investerar du alltid i ett bra fordon, god service och en bra affär.

Kontakta oss för service av din bil

E-post: kungsangen@ramotor.se

Telefon: 08-581 734 15

Kontakta oss för service av din husbil

E-post: husbilsverkstad@ramotor.se

Telefon: 018-418 87 81

Mer information om våra verkstäder

Läs mer om vår verkstad i Knivsta

Läs mer om vår verkstad i Stockholm, Kungsängen.