Hyra husbil

BOKNINGSFORMULÄR LÄNGRE NER.

Hyra husbil

Vi på RA Motor (f.d Knivsta Motor AB) har alltid dig som konsument i fokus. Vårt motto är att alla ska vara värda en bra affär. Om du är i tankarna av ett husbilsköp eller om du bara vill prova på att leva husbilslivet under en semester så kan du via bilfirman hyra en husbil under en kortare period.

PRISER

Lågsäsong (nov-mar) 7 500 kr

Mellansäsong (apr-maj/sep-okt) 11 900 kr 

Högsäsong (jun-aug) 16 000 kr

INGÅR ALLTID

För att er resa ska vara så bekväm och enkel som möjligt har vi rikligt utrustade fordon. Fria mil, campingmöbler, köksutrustning, markis, cykelställ, gasoltub, elkabel, vattenkanna, nivåklossar, toakem, papper , täcken, kuddar och möjlighet att utan kostnad registrera extra förare.

TILLVAL

Gör er resa extra bekväm. Vi har en mängd tillval som kan väljas till vid bokningen. Exempelvis, sängkläder badlakan och handduk, invändig städning och skadekostnadsreducering. För er som reser med barn har vi godkända bilbarnstolar och kuddar.

De tillval som finns tillgängliga är:

  • Bilkudde barn
  • Godkänd bilbarnsto
  • Sängkläder och handuksset (per person)
  • Extra gasolflaska (en flaska ingår)
  • Toatömmning
  • Slutstädning interiör
  • Skadekostnadsreducering
  • Vinterdäck

FÖRSÄKRINGAR

En grundläggande helförsäkring ingår alltid som skyddar er och husbilen. Självrisk 10 000 SEK sänks till 5 000 SEK vid tillägg för skadekostnadsreducering. För samtliga villkor kan du läsa mer här.

TRYGGHET

Vi finns här för er både före och under resan. Ring eller maila oss om ni har frågor eller funderingar om er bokning.

Assistans och mobilitet. Alla husbilar har assistans och mobilitetsgaranti om det skulle hända något på resan. Allt för er trygghet.

Vid upphämtning av husbilen får ni en grundlig genomgång av bilens funktioner och hantering.

Intresseanmälan för hyrning av husbil

Är det lägligt att hyra husbil och prova på husbilslivet? Vi på bilfirman RA Motor (f.d Knivsta Motor AB) som finns belägna i Stockholm, Knivsta och Uppsala vill mer än gärna stå får din husbilsupplevelse. Fyll i nedstående formulär så återkommer vi med en offert så snabbt vi bara kan. Kontaktuppgifter för Uthyrning av husbilar uthyrning@knivstamotor.se

Vänligen fyll i ditt namn