Husvagnar

Husvagnar

Att köpa husvagn är en stor frihet för många. Vi vill att du alltid ska känna dig säker på ditt köp hos oss. RA Motor (f.d Knivsta Motor) är stolta återförsäljare av det väl etablerade husbilsmärkena av Knaus, Weinsberg, Roller team, CI, Tabbert och T@B.

Kontakta bilfirman

Knaus

Frihet som känns

I över 60 år har Knaus bidragit till oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och stor passion. Med sitt innovativa tänk och variationsrika modellprogram tilltalar Knaus en bred målgrupp.

Weinsberg

Simple | Clever | Smart

Weinsberg CaraOne imponerar med sin robusthet och smarta design. Med upp till åtta sovplatser erbjuder den generöst med utrymme. Okomplicerade CaraCito är helt eldriven och har en klimatanläggning för varma sommardagar.

Tabbert

Kvalitet utan kompromisser

Tradition, krav och kvalitet är av högsta vikt för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 70 års erfarenhet sätter Tabbert standarden bland premiumhusvagnar, genom högsta krav på material, form och funktion.

T@B

Charmig och okomplicerad

Denna färgstarka husvagnstillverkare har riktat in sig på mindre modeller med en tydlig gemensam nämnare: charm. Dessa lätthanterliga, tuffa, praktiska och välkonstruerade vagnar kommer i iögonfallande former och färger som är svåra att motstå.