Husvagnar

Husvagnar

Att köpa husvagn är en stor frihet för många. Vi vill att du alltid ska känna dig säker på ditt köp hos oss. RA Motor (f.d Knivsta Motor) är stolta återförsäljare av det väl etablerade husbilsmärkena av Knaus, Weinsberg, Roller team, CI, Tabbert och T@B.

Kontakta bilfirman

Knaus

Frihet som berör

I över 50 år har Knaus skapat oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och gränslös passion. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Weinsberg

Simple | Clever | Smart

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Enkla men smarta koncept. Weinsbergs modellserier heter CaraOne och CaraTwo och finns i längder från 400 till 750. CaraOne är robust och smart, och med upp till 8 sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen. CaraTwo lockar med sin unika kombination av design och moderna lösningar till ett oslagbart pris.

Tabbert

Kompromisslös kvalitet

Tradition, krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion. Tabbert husvagnar är som sina kunder: distingerade och krävande.

T@B

Attraktiv och okomplicerad

Denna färgstarka husvagnstillverkare har fokuserat på mindre husvagnsmodeller med en mycket tydlig gemensam nämnare - charm. Det här är lätthanterliga, tuffa, praktiska och mycket välbyggda vagnar i uppseendeväckande former och färger, svåra att motstå.