Husbilar

Husbilar

Att köpa husbil är för många en stor investering. Du som kund måste känna dig trygg när du gör din husbilsaffär. RA Motor (f.d Knivsta Motor) är stolta återförsäljare av det väl etablerade husbilsmärkena av Knaus, Weinsberg, Roller team, CI, Tabbert och T@B.

Kontakta bilfirman

Knaus

Den nya generationen husbilar

En husbil från Knaus är det självklara valet för dig som vill välja precis vad som passar dig. Knaus husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från campingvan till helintegrerad. Knaus utlovar kvalitet, design, innovation och frihet.

Weinsberg

Simple | Clever | Smart

Fordon från Weinsberg beskrivs allra bäst som okomplicerade, välplanerade och smidiga. Med fokus på en yngre målgrupp tillverkas moderna husbilar till förmånliga priser.

CI

Nu ännu bättre

Caravans International, tillverkas i Italien och ingår i den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna är belägna i Toscana och husbilarna som produceras där kännetecknas av italienskt hantverk kombinerat med avancerad teknologi och modern design.

Roller Team

Frihet att resa

Roller Team är ett ungt varumärke inom den franska koncernen Trigano Group, men har snabbt etablerat sig som en framstående aktör i hela Europa – och ledande i Italien.