Mazda CX-30

En kompakt, men överraskande rymlig SUV med ett kraftfullt designuttryck. Tillräckligt smidig för stadskörning och tillräckligt stor när du ska köra längre. En bil med dynamisk prestanda, körglädje och överlägsen komfort och säkerhet.

Ring oss och boka en provkörning
Mer effekt med mindre bränsle

Mer effekt med mindre bränsle

Mazda CX-30 finns nu med vår banbrytande Skyactiv-X-motor. Den använder vår innovativa motorteknik som kallas gniststyrd kompressionständning (SPCCI) för att ge högre effekt samtidigt som den förbrukar mindre bränsle än en vanlig motor. Effektiviteten innebär också lägre utsläpp och kompromisslös prestanda.

Kontakta bilfirman
Designad för din livsstil

Designad för din livsstil

Mazda CX-30 är vacker både inuti och utanpå. Från karossens svepande linjer till det utsökta hantverket i interiören samt den innovativa tekniken undertill. Allt detta kombineras för att komplettera och förhöja ditt liv och göra varje resa till en sann njutning. Körglädje när den är som bäst.

Kontakta bilfirman
Sann sinnesro

Sann sinnesro

Mazda Harmonic Acoustics minskar vägbuller på ett effektivt sätt, så att du och dina passagerare får en bekväm resa. Mazda CX-30 använder sig av smart teknik kombinerat med människocentrerad design ger dig mer kontroll och hjälper dig att köra säkert.

Kontakta bilfirman