Mazda CX-5

Upplev Mazda CX-5. En ny dimension av bilkörning. Utvecklad med närmast perfektionistisk känsla för detaljer. Lika iögonfallande för betraktaren som pulshöjande för den som kör

Ring oss och boka en provkörning
Hantverksskicklighet

Hantverksskicklighet

Kunniga hantverkare har arbetat i tusentals timmar för att ge interiören liv. Det syns i detaljerna, till exempel ratten med sömmar och infattning i krom, backspegeln utan kantlist och det snygga, svarta innertaket. Vi har använt trä, läder och krom av bästa kvalitet för att förhöja njutningen under varje resa.

Kontakta bilfirman
I-Activ AWD

I-Activ AWD

När vanlig fyrhjulsdrift inte räcker till. Vårt fyrhjulsdriftssystem i-Activ AWD använder 27 sensorer som arbetar 200 gånger per sekund och ger Mazda CX-5 perfekt väggrepp även under krävande förhållanden. Systemet övervakar vägförhållandena, temperaturen, hur du bromsar och gasar samt andra faktorer för att ge dragkraft precis när det behövs. Läs mer om våra innovativa tekniker.

Kontakta bilfirman
#DriveTogether

#DriveTogether

Vi utforskar städer och vindlande landsvägar. Ibland i skarpa kurvor. Ibland med motorn på höga varv. Men också med nervevade fönster, musik på hög volym och ingen brådska. Alltid på väg framåt, oavsett väder. Du är tanken och hjärtat bakom ratten. Tillsammans bildar vi en enhet. Som häst och ryttare. Bil och förare blir ett. Tillsammans är vi starkare. Vi förenas av något som är svårt att uttrycka i ord. Vi kör aldrig ensamma. Vi kör tillsammans.

Kontakta bilfirman