Mazda 2

2020 Mazda2 kombinerar en spännande men samtidigt mjuk körupplevelse med en trygg känsla av kontroll och god bränsleekonomi tack vare Skyactiv-teknologi, G-Vectoring Control Plus, Mazda M Hybrid och ett stort utbud av tekniska funktioner.

Ring oss och boka en provkörning
Förbättringar på alla håll

Förbättringar på alla håll

Från den läckra frontgrillen och de snygga 16-tums lättmetallfälgarna till de adaptiva LED-strålkastarna – 2020 Mazda2 handlar om mycket mer än bara estetik. Avancerade säkerhetsfunktioner, bland annat en 360°-skärm och parkeringssensorer fram och bak, gör körning och parkering lättare. Med alla dina favoritlåtar på Apple CarPlay™ finns det egentligen inte mycket mer du kan önska.

Kontakta bilfirman
Väcker känslor, redan innan du kör den

Väcker känslor, redan innan du kör den

2020 Mazda2 är både lättmanövrerad och snygg. Designfilosofin KODO – Soul of Motion har skapat en bil som är lekfull men samtidigt elegant. Men 2020 Mazda2 är mer än en läcker utsida, den har även lägre CO2-utsläpp och förbättrade säkerhetsfunktioner. 2020 Mazda2 är en bil som väcker känslor, redan innan du kört den.

Kontakta bilfirman
Kör säkert

Kör säkert

Kör säkert med utökade i-Activsense-säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare, avancerad autobroms och filhållningsassistans. Känn ett starkare och tryggare band till din 2020 Mazda2 och vägarna än någonsin tidigare.

Kontakta bilfirman