Mazda3 Hatchback

Låt oss presentera helt nya Mazda3 Hatchback. Ett kraftfullt designuttryck. Den djärva formen skapar en känsla av kraft och rörelse oavsett var den befinner sig. Varje kurva och vinkel reflekterar ljus som lockar på din uppmärksamhet. Inga detaljer har glömts bort. En intuitiv förarupplevelse väntar på dig där varje detalj har skapats med omtanke och precision.

Ring oss och boka en provkörning
Designad för komfort

Designad för komfort

Nyutvecklade säten och vibrationsdämpande chassi. Alla detaljer på helt nya Mazda3 har utformats för att du ska känna dig hemma. Ta plats och njut av resan!

Kontakta bilfirman
Konstruerad med känslor

Konstruerad med känslor

Det som skiljer våra formgivare och hantverksmästare från andra är deras passionerade jakt på den ultimata skönheten. De formar lera med händerna för att hitta former och texturer som ger skönheten liv. Detta är en bil vars insida och utsida lyfter dina sinnen.

Kontakta bilfirman
Väcker känslor innan du ens sätter dig bakom ratten

Väcker känslor innan du ens sätter dig bakom ratten

Nya Mazda3 Hatchback med kraftfullt och sportigt utseende är utformad för att ge dig känslan av att du tittar på ett konstverk – inte bara en bil. Sättet som ljuset rör sig över bilens linjer ger intrycket av att den rör på sig, även när den står stilla.

Kontakta bilfirman