Mazda6 Wagon

Mazda6 Wagon är en elegant, mångsidig bil som snabbt blir en del av din aktiva och krävande livsstil. Modellen är rymlig och flexibel, klarar av alla uppgifter galant och erbjuder både vår design KODO – Soul of Motion, nästa generations teknik och en lyxig kupé. Helger och utflykter med familj och vänner är bekväma och bjuder på körglädje, särskilt med de ventilerade framsätena.

Ring oss och boka en provkörning
Tar sig enkelt an alla utmaningar

Tar sig enkelt an alla utmaningar

Mazda6 Wagon tar sig enkelt an alla utmaningar. Vi har designat vår mest avancerade Skyactiv-teknologi för att fördjupa Jinba Ittai-bandet ytterligare. Motorteknik som ger snabbare respons på alla kommandon i kombination med spännande hantering, styrning och bekväm körning.

Kontakta bilfirman
Ett komplett upplägg

Ett komplett upplägg

Familjeäventyr, långhelger och en snabbtur in till centrum blir speciella tack vare den körglädje som nya Mazda6 Wagon erbjuder. En anledning är att den är så snygg med en helt ny, ännu mer sofistikerad version av vår design KODO – Soul of Motion. Våra bästa hantverkare och designers har använt händerna för att forma varenda linje och skapa sofistikerad mognad och elegans.

Kontakta bilfirman
Ett fantastiskt första intryck

Ett fantastiskt första intryck

Designen KODO – Soul of Motion har väckts till liv av våra hantverkare och designers och ger den nya modellen en snygg, sofistikerad och mogen stil. Den tysta kupén har utformats runt dig med material av högsta kvalitet.

Kontakta bilfirman