Nissan E-NV200 Evalia

Lev smartare, grönare och mer hållbart med Nissan e-NV200 Evalia, en eldrivna mpv som älskar stan. Upptäck alla besparingar och fördelar med att välja 100 % eldrivet och utforska det nya sortimentet och de laddalternativ som följer med batterikapaciteten. Lägg till det en rymlig, mångsidig design, specialfunktioner och Nissan Intelligent Mobility och du ser snart varför Nissan e-NV200 Evalia är den perfekta 7-sitsiga elbilen för dig och din växande familj.

Ring oss och boka en provkörning
Klarar det mesta

Klarar det mesta

Med en räckvidd på upp till 301 km i stan och 200 km vid blandad körning tar den 100 % eldrivna familjebilen Nissan e-NV200 Evalia dig längre än tidigare på en enda laddning. Ladda hemma eller på vägen och maximera din räckvidd medan du kör. Enkel, ren och effektiv. Vägen till framtiden börjar här.

Kontakta bilfirman
40 KWH batteri

40 KWH batteri

Du kommer att bli förvånad över antalet kilometer per laddning som du kan få ut ur din Nissan e-NV200 Evalia. Batteriet med en kapacitet på 40 kWh lagrar mer energi, är effektivare och tar inte upp mer plats än tidigare.

Kontakta bilfirman
Öka körräckvidden

Öka körräckvidden

Vill du verkligen maximera körräckvidden? Aktivera B-läget. Det ger en kraftigare regenerativ inbromsning som laddar batteriet utan att kompromissa med prestandan.

Kontakta bilfirman