Nissan Navara

Dina behov, ditt val. Nissan Navara finns i konfigurationerna King Cab (enkel sätesrad) och Double Cab (dubbla sätesrader). Båda varianterna har ett höghållfast chassi och erbjuder rymliga interiörer, stora flak och kompakta utvändiga mått som gör dem perfekta både som arbetsfordon och för terrängkörning.

Ring oss och boka en provkörning
Interiör design

Interiör design

I Nissan Navara möts du av en interiör med lyxiga detaljer och avancerad teknik som höjer körupplevelsen.

Kontakta bilfirman
Teknologi för bil och mobil

Teknologi för bil och mobil

Nissan Intelligent Mobility™ informerar, ansluter och underhåller dig i din Nissan Navara. Synka din kompatibla smartphone med den 8'' stora pekskärmen, lyssna på musik, använd dina appar mm. Allt handlar om att göra varje resa till en bättre körupplevelse.

Kontakta bilfirman
Slukar motorvägar och terräng

Slukar motorvägar och terräng

Oavsett om du kör i skogen eller i stans betongdjungel befinner sig Nissan Navara i sitt rätta element. Navara är utrustad med tre olika körlägen – 4WD High för lätt terrängkörning och vid vinterväglag, 4WD Low för tuff terrängkörning i sand eller lera och 2WD för vanlig landsvägskörning. Med funktioner som Hjälp vid start i backe, Hjälp vid utförskörning och den elektroniska differentialbromsen eLSD är denna pickup redo för alla utmaningar.

Kontakta bilfirman