Nissan NV400

Nissan NV400

Letar du efter en lätt lastbil/transportbil som är stark och tillförlitlig, med ett stort och praktiskt lastutrymme, en rymlig hytt och en effektiv och bränslesnål motor? Det här är Nissan NV400. Med en rad olika modifikationer och färdigbyggda varianter samt Nissans berömda styrka och kvalitet är den tufft utformade NV400 din optimala affärspartner.

Ring oss och boka en provkörning
Extra utrymme

Extra utrymme

Nissan NV400 kan ta upp till 17 m³ last. Det är upp till fem lastpallar, eller 22 m³ omvandlad till en lätt lastbil. Det låga golvet och de breda dörrarna gör det lätt att lasta upp till 4,4 m långa varor.

Kontakta bilfirman
Rymlig och praktisk

Rymlig och praktisk

Hytten i Nissan NV400 är smart, rymlig och praktisk. Den har ett utmärkt sikt och är välisolerad från ljud. Det är gott om smarta förvaringsutrymmen, och den ergonomiska designen gör att allt finns nära till hands.

Kontakta bilfirman
Tillförlitlighet och låga driftkostnader

Tillförlitlighet och låga driftkostnader

NV400 pressar inte din budget, tack vare sina låga driftkostnader. Det finns en 5-årig garanti/160.000 km med utökade serviceintervaller. Med två år eller upp till 40.000 km mellan byten av olja och filter samt Nissans legendariska kvalitetsstandard kommer din NV400 att spendera mer tid ute på vägarna.

Kontakta bilfirman