Nissan NV200

Nissan NV200

Nissan NV200 är en liten skåpbil som är den uthålliga arbetshästen ditt företag behöver, och kommer med 5 års garanti. Tack vare den imponerande lastkapaciteten klarar den de tuffaste uppgifterna, men den är tillräckligt smidig för att ta sig fram i tät stadstrafik – och den hjälper dig att sänka din månadskostnad.

Ring oss och boka en provkörning
NissanConnect

NissanConnect

Högteknologiska funktioner hos NissanConnect – inkluderar Bluetooth och handsfree-samtal – hantera genom en 5-tums pekskärm. I en snabb värld är NissanConnect ett oumbärligt verktyg för att kontakta dina kunder, hålla dig informerad om trafikstockningar och trafikomläggningar, så att du kan komma fram i tid.

Kontakta bilfirman
Ta ditt arbete med dig

Ta ditt arbete med dig

NV200 är en skåpbil som får jobbet gjort. Hytten kan vara ditt mobila kontor, med det utrymme, förvaring, bekvämlighet och anslutningsmöjligheter du behöver. Fäll ner ryggstödet på det främre passagerarsätet (finns inte tillsammans med hel skiljevägg, som är standard i Sverige) för att göra ett bord och ta hand om pappersarbetet innan det bär iväg till nästa arbete.

Kontakta bilfirman
Den kompakta skåpbilen

Den kompakta skåpbilen

En smart skåpbil med modernt utseende säger mycket om dig. Med sin kilformade kaross och utmärkande grill är Nissan NV200 den perfekta reklamen för ett företag som rör på sig.

Kontakta bilfirman