Läser:
NISSAN ARIYA - Början av en ny era
Dela:

NISSAN ARIYA - Början av en ny era

2021-02-16
NISSAN ARIYA - Början av en ny era

Nya Nissan Ariya - en eldriven Crossover-Coupé

Hösten 2021 lanseras Nissan Ariya i Europa och blir Nissans första eldrivna crossover. Ariya bjuder på både kraftfull acceleration och näst intill ljudlös körning. Med bland annat självkörande stödsystem och sömnlös uppkoppling blir det ett rent nöje för både förare och passagerare. Nissan Ariya är det nya uttrycket för hur Nissan vill framställa sin elbilsvision - med autonomi, design och kapacitet.

Är du intresserad av att boka nya Nissan Ariya? KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Stort fokus på bekvämlighet och design

Mycket fokus av skapandet av Nissan Ariya har legat i designen, som förklaras som tidlös japansk futurism. Kupén ger dig känslan av att sitta en lyxig lounge. Instrumentbrädan har dubbla displayer i fullfärg och är en av segmentets största. På dekorpanelen sitter det beröringskänsliga knappar. Med mjuka och flexibla LED-strålkastare i kombination med finslipade detaljer så som en upplyst logotyp på bilens front. Nissan Ariya är bekväm och rymlig och i kombination med de plana golven upplevs och förstärks känslan av rymlighet.

Nissan Ariya - upplev intelligent körning på riktigt

Ariya erbjuder den senaste Nissan-teknologin. Med ProPILOT som är ett assistanssystem får du bland annat hjälp att hålla dig centrerad i din körfil, den hjälper även till att hålla hastigheten samt avstånd anpassat efter fordonet framför. Med Nissan Safety Shield, ett säkerhetssystem med funktioner som intelligent autobroms både fram och bak. Och med ProPILOT Park kan du parkera din Ariya med endast ett knapptryck. Enligt WLTP kommer räckvidden vara upp till 50 mil. Möjlighet till dragkrok kommer finnas för Nissan Ariya, och då med en dragvikt på upp till 1 500 kilo vilket är populärt för oss nordbor.

Ariyas olika utförande

  • ARIYA 63kWh  2-hjulsdriven

  • ARIYA 87kWh  2-hjulsdriven med uppgraderad drivlina och längre räckvidd

  • ARIYA e-4ORCE 63kWh  med dubbla motorer och e-4ORCE teknologi

  • ARIYA e-4ORCE 87kWh 4-hjulsdrivenmed längre räckvidd och kraft

  • ARIYA e-4ORCE 87kWh Performance toppversionen med starkare motor och den ultimata känslan av prestanda och teknik.


Dela: