Läser:
NYA MAZDA CX-60
Dela:

NYA MAZDA CX-60

2022-03-08
NYA MAZDA CX-60

JAPANSKT HANTVERK

HELT NYA MAZDA CX-60


MAZDAS NYA FLAGGSKEPPSMODELL

Helt nya Mazda CX-60 gestaltar det arv som Mazda byggt upp under de senaste hundra åren, från fantastisk design, både inuti och utanpå, till vårt japanska hantverk och nya tekniker – allt med fokus på att skapa en fantastisk upplevelse för både föraren och passagerarna.

Precis som alla Mazda-modeller är CX-60 härlig att köra – intuitiv, säker, smidig och njutbar. Designen kombinerar kvalitetsmaterial, japanskt arv och passionen som Mazdas erfarna Takumi-mästare tillför varje unik bil.

Helt nya Mazda CX-60 är en laddhybrid och starten på en hel serie nya tekniker med föraren i fokus.

Kontakta oss, klicka här


LANSERINGEN AV HELT NYA MAZDA CX-60

Unik japansk estetik och elegant men samtidigt djärv design – helt nya Mazda CX-60 är utformad för förare som vill vara i framkant. Den lugnande, eleganta interiören erbjuder en rad diskret integrerade alternativ och förarfokuserade tekniker som garanterat uppfyller förväntningarna. En SUV byggd för förare som verkligen uppskattar kvalitet och spännande köregenskaper.UNIK JAPANSK DESIGN

Mazda CX-60 har utformats i Japan med hjälp av designspråket Kodo, som ger uttryck för det japanska konceptet Ma, vilket är den lugna och värdiga skönheten hos tomma utrymmen. Alla designelement i Mazda CX-60 har ett syfte och en sofistikerad känsla av skönhet och elegans. I kupén kombineras inslag av material såsom lönnträ, nappaläder och japanska textilier med unik struktur.


Kontakta oss, klicka här

SÄKERHET OCH KOMFORT

Mazda CX-60 erbjuder en rad olika tekniker som förbättrar körupplevelsen. Bland de nya funktionerna finns ett system med ansiktsigenkänning som automatiskt ställer in flera av bilens inställningar efter förarens personliga preferenser, en 360 graders parkeringskamera som visar omgivningen i en ny spännande vy samt förarstödsystemet Kinematic Posture Control, som ger en mer följsam kurvtagning.


HÖJDPUNKTER

Utforska några av anledningarna till att välja helt nya Mazda CX-60, oavsett om det är miljön, köregenskaperna eller de praktiska aspekterna, som det laddalternativ som klarar de dagliga körbehoven. Drivlinorna för Mazda CX-60 har utformats för att ge en fantastisk körupplevelse samtidigt som de erbjuder stöd för hållbarhet och förarens krav.


CO2-BALANS

Mazdas helt nya laddhybrid erbjuder en fantastisk körupplevelse och begränsad miljöpåverkan. För att minska utsläppen ytterligare och ge jämnare acceleration har Mazda CX-60 en helt ny automatväxellåda med åtta steg.


PRESTANDA

Helt nya Mazda CX-60 är en laddhybrid. Tack vare batteriet på 17,8 kWh kan Mazda CX-60 erbjuda en kombinerad uteffekt på mer än 300 hästkrafter och nå en maxhastighet på upp till 200 km/h i hybridläge.


LADDNING

Ladda Mazda CX-60 för helt utsläppsfri körning som täcker de flesta av de dagliga behoven. Bilen laddas snabbt och enkelt, och om du skulle behöva köra längre klarar bensinmotorn alltid långresor.


Dela: