Vanliga frågor

Vanliga frågor

Du som konsument har alltid frågor som du behöver få svar på vid ett bilköp. Vi har sammanställt de mest förekommande frågorna. Behöver du ställa en fråga som vi inte har besvarat är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Kontakta bilfirman

Sammanställning av vanliga frågor

Vi på Bilfirman Knivsta Motor AB är fullt medvetna om att det dyker upp massor med frågor i huvudet när det är dags att köpa en ny bil. Vi har alltid dig som konsument i fokus och har därför sammanställt svar på de mest förekommande frågor .

Vi börjar med att hitta en bil som passar dina önskemål, kanske har du redan hittat en som verkar intressant? Har du möjlighet att åka och titta samt provköra bilen är det givetvis bäst, men många av våra kunder har lång resväg och väljer därför att ringa eller maila oss för att få svar på sina frågor. Är bilen enligt dina önskemål reserverar du den med en handpenning och kommer tillsammans med din försäljare överens om ett leveransdatum. De flesta av våra bilar är helt leveransklara vilket betyder att de kan köras hem direkt. Din säljare ser till att bilen är ägarbytt, påställd och försäkrad innan den lämnar butiken.

Vi samarbetar med flera av landets största finansieringsbolag och banker, detta gör att vi kan erbjuda olika typer av avbetalning på alla våra bilar. Din säljare hjälper dig med olika finansieringsförslag och gör sedan en kreditprövning. Vid godkänd kreditprövning signerar du bankens avtal och betalar kontantinsatsen på plats. Finansieringsbolaget skickar sedan en avbetalningsfaktura varje månad direkt till dig.